Дорогі учні, шановні батьки, колеги! Щиро вітаю вас з закінченням 2019-2020 навчального року!

Ми прожили непростий рік і у політичному аспекті, і в економічному, і в епізоотичному і, навіть, у кліматичному, коли нам доводилось призупиняти навчальний процес через сильні холоди та заметілі, а завершуємо навчальний рік в стані карантину – дистанційно, через пандемію коронавірусу. Було ще багато різних викликів, які ставило життя, але все це ми з честю перебороли, пережили, бо діяли сумісно з батьківською громадою. А ще допомагали нам переборювати ці виклики не тільки батьки учнів, а й колишні учні, і самі учні, більшість з яких з розумінням ставились до проблем, по дорослому. Значну допомогу надавали і надають наші добрі спонсори. Особливу вдячність ми висловлюємо агрофірмі «Подолівська» і її керівнику Макревичу І.М., який особисто надавав допомогу школі у придбанні нового котла в кочегарку та його облаштуванню. А ще, крім інших, благодіянь, традиційно агрофірма «Подолівська» дарує кожному учню новорічні подарунки. Сільська рада і сільський голова Потапенко Т.І. переймається проблемами школи як сама особисто, так і налаштовує на співпрацю депутатський корпус. За рахунок сільської ради було організовано безкоштовне харчування учнів початкової ланки – 1 – 4 класів – та учнів пільгових категорій з 1 по 9 класи. Крім цього надається різного роду допомога на підготовку закладу до наступного навчального року.

Повертаючись до навчально-виховного процесу хочу зазначити, що основна частина учнів віддячують за таку турботу значними успіхами у навчанні. Через запровадження карантину довелося і учням, і вчителям опановувати нову форму навчання – дистанційну, коли учні опрацьовують навчальний матеріал самостійно, вдома, а вчителі через електронні засоби зв’язку задають завдання, перевіряють і оцінюють. Незвично! Але дистанційне навчання довело і багатьом учням, і батькам, що ніякі ґаджети, комп’ютери не замінять живого спілкування з вчителем.

Сьогодні вже кінець навчального року – свято! Всі учні 1 – 8 класів будуть переведені у наступні класи. Випускники 9 класу отримають Свідоцтва про закінчення школи вчасно – не пізніше 15 червня.

За високі загальні навчальні досягнення учні будуть нагороджені Похвальними Листами, а за досягнення у вивченні окремих предметів - Грамотами

В кінці навчального року я висловлюю свою вдячність педагогічним працівникам, обслуговуючому персоналу за розуміння і співпрацю, за добросовісне виконання своїх службових обов’язків, за душевну доброту і любов до дітей і без перебільшення скажу, що крім ґрунтовних знань, які отримують учні тут саме добротою та любов’ю до дітей і вирізняється Пригожівська ЗОШ. Я переконаний, що так буде і надалі!

Щиро вітаю усіх зі святом! Бажаю влітку всім оздоровитись, набратись сил і продовжити навчатись і навчати!

Кiлькiсть переглядiв: 467

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.